Довіряй кращим - користуйся якісним!

Мережа 3NET не припиняє приємно дивувати своїх абонентів. Цього разу ми, спільно з нашими друзями, впроваджуємо унікальну партнерську програму. Звичайно Ви, як і усі наші абоненти та члени їх сімей, користуєтесь послугами або купуєте товари в різних підприємствах та установах нашого міста. Всі ми щомісяця витрачаємо чималі суми, отримуючи взамін лише те за що заплатили. Але ж погодьтесь, що приємно отримати подарунок, особливо, коли зовсім не очікував цього!

Ми разом з нашими магазинами-партнерами даємо можливість кожному абоненту мережі 3NET отримати більше. Все що вам необхідно, це, як і зазвичай, користуватись послугами тих магазинів, які є учасниками партнерської програми. Зробивши покупки на певну суму у магазині-партнері Ви в подарунок отримаєте безкоштовний доступ до інтернету на будь-якому тарифному плані за вашим вибором! Все просто - користуючись послугами чи купуючи товари у наших партнерів Ви можете отримати безкоштовний доступ до інтернету.

 

Список магазинів-партнерів:

  • Магазин-кафе "Мамин-хліб"
  • Магазин-кафе "Drive"
  • Магазин "Будівельний двір"
  • Магазин "Гіга-Байт"
  • Магазин "Флеш"

 

Слідкуйте за оновленням, список буде доповнюватись. Детальні умови акції відрізняються в кожній торгівельній точці та визначаються адміністрацією закладу-партнера, мережа 3NET не впливає на визначення цих умов. Щоб приєднатись до партнерської програми керівнику закладу або його уповноваженій особі потрібно звернутись в офіс для узгодження умов співпраці.

вівторок, 8 грудня 2015 р. о 10:27