Зміна способу авторизації та тарифікації послуг

УВАГА!!! Дана інформація є важливою для роботи користувачів у мережі інтернет. Ми не припиняємо вести роботу по підвищенню якості послуг і результатом цієї роботи став перехід на нову біллінгову систему, яка значно спростить процедуру доступу до інтернету та користування ним, та крім цього покращить стабільність та швидкість відгуку.

Нова біллінгова система буде запроваджена в ніч з 13-го на 14-те березня при цьому робота Трафік Інспектор Агента стане не можливою та не потрібною. Для доступу в інтернет достатньо буде увімкнути правильно налаштований та зареєстрований у мережі пристрій (комп'ютер, wi-fi роутер, тощо).

Одночасно зі зміною способу авторизації запроваджується новий спосіб тарифікації послуг, який працюватиме наступним чином:

- для кожного тарифного плану вводиться "період дії" який дорівнює 30-ти дням;
- доступ до інтернету буде можливим протягом усього оплаченого періоду дії;
- період дії автоматично продовжується на наступний, якщо на рахунку абонента є сума коштів достатня для сплати нового періоду дії, якщо коштів не достатньо, доступ до інтернету блокується та буде відновлений після сплати повної вартості тарифу;
- якщо наступний період дії не буде оплачений протягом 14-ти днів абонент буде автоматично переведений на тарифний план "Призупинення" з дати закінчення попереднього періоду дії, при цьому з рахунку абонента буде стягнуто плату за перехід на тариф з меншою абонплатою.

В зв'язку з цими нововведеннями усім абонентам потрібно переукласти договір про надання послуг.

неділя, 3 червня 2012 р. о 06:58