Новини та події

Оновлений сайт

Сьогодні ми оновили наш сайт. Сподіваємось, що новий варіант прийдеться вам до вподоби і дозволить ще більш просто і зручно отримувати потрібну інформацію про наші послуги, тарифи та новини.

Підключаємо у с.Кузьмин

Тепер стати абонентом мережі можна не лише у м.Красилів, а й у с.Кузьмин. Підключитись до мережі 3NET у с.Кузьмин можна звернувшись у наш офіс за адресою м.Красилів, вул.М.Грушевського, 84а, праве крило, 2й поверх, або зателефонувавши за номером (098)8-000-333. Тарифи на послуги та вартість підключення дивіться далі...

Лишаємо конкурентів позаду!!!

Уже понад два роки минуло з дня, коли наші тарифні плани, випереджаючи час, зайняли місце лідера серед усіх інших пропозицій наших конкурентів. Увесь цей час ми працювали над тим, щоб якість наших послуг зростала і сподіваємось, кожний наш абонент зміг у цьому переконатись особисто.

60 днів безлімітного інтернету у подарунок!!!

Акційна пропозиція від мережі 3NET!!! Підключайтесь до кінця літа за 1 грн. (вартість нового підключення у багатоквартирному будинку в зоні покриття) та отримайте вподарунок 60 днів безлімітного інтеренету. Без додаткових зобов'язань, без прихованих платежів та без будь-яких інших умов.

Знайомтесь – GePON

Мережа 3NET завжди стоїть на передовій у розвитку інтернет-інфраструктури міста. Нашими послугами користуються тисячі мешканців Красилова, але ми на цьому не зупиняємось. Цього літа ми вводимо в дію технологію доставки інтернету у вашу оселю якої Красилів ще не бачив. Знайомтесь – GePON.